Yunusemre Belediye Başkan Vekili Gürkan Koyuncu, Laleli mahallesinde ikamet eden yaşlı bir çifti evinde ziyaret ederek, hayır dualarını istedi.
Kaynak mahallesindeki Haki Baba Camisi’nde Cuma namazını kılan ve namazın ardından cami cemaatiyle bir süre sohbet eden Yunusemre Belediye Başkan Vekili Gürkan Koyuncu, Laleli mahallesinde ikamet eden 86 yaşındaki Ahmet Dağlı ve aynı yaştaki eşi Ayşe Dağlı’yı evinde ziyaret etti. Ziyarette Başkan Vekili Koyuncu’ya Ak Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Bıçakcı da eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ahmet Dağlı, “Yapmış olduğunuz bu ziyaretinizle hem beni hem de eşimi çok memnun ettiniz. Biz sizlerden razı ve memnun olduk, Allah’ta sizlerden razı ve memnun olsun. Başkanınızı çok merak ediyorum. Onun çok iyi bir insan ve çok çalışkan birisi olarak duydum. Onunla mutlaka görüşmek istiyorum.” dedi.
“HAYIR DUALARINIZI ALMAYA GELDİK”
Ahmet Dağlı’yı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile görüştüreceğinin sözünü veren Başkan Vekili Koyuncu, “İslam dinimizde hastalarımızı, yaşlılarımızı, büyüklerimizi ziyaret etmek sünnettir. Buraya hem sizin hal ve hatırınızı sorarak hayır duanızı almak hem de peygamberimizin sünnetini yerine getirmek üzere geldik. Bizim yapabileceğimiz bir şey olması halinde sizlere bir telefon kadar yakınız. Allah’ın izni ile en kısa sürede Belediye Başkanımız Mehmet Bey ile sizleri görüştüreceğim. Allah, size ve eşiniz Ayşe annemize hayırlı ve uzun ömürler versin.”diye konuştu.