BALIKESİRSPOR'da Erkan Sözeri'nin istifasının ardından teknik direktör arayışı başlarken, kırmızı beyazlı ekibe daha önce iki şampiyonluk yaşatan ismail Ertekin, yine kulübün eski çalıştırıcılarından Mesut Dilsöz ve adı daha önce de gündeme gelen Yılmaz Vural'a Başkan Tuna Aktürk'ten veto geldi. 
3 ismin hiçbiriyle görüşmediklerini söyleyen Başkan Aktürk, "Yılmaz Vural kaliteli bir teknik adam ancak daha 10 gün önce Karşıyaka'dan ne kadar para istediği biliniyor. Eski teknik direktörlerimizden İsmail Ertekin ve Mesut Dilsöz'le de herhangi bir temasımız olmadı" dedi. Bu isimler dışında bazı teknik adamlarla görüşmelerin sürdüğünü belirten Aktürk, "Hiç kimse merak etmesin. En kısa zamanda takımın başına bu ligi tanıyan, takımımızı başarıya taşıyacak bir teknik adamı getireceğiz" diye konuştu.
Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Denizlispor müsabakasının hazırlıkları yarın başlayacak. Milli maç arası nedeniyle 3 gün izin verilen futbolcular yarın saat 16.00'da tesislerde buluşacak. Balıkesirspor, yeni teknik direktör belli oluncaya kadar Antrenör Muhammet Yılmaz yönetiminde çalışmalarını sürdürecek.