Samsunspor'da transfer çalışmaları devam ederken şu ana kadar bir çok ünlü futbolcu listeye girdi. Kırmızı-Beyazlı ekip ise rotayı takıma faydalı olacak, şartlarda kulübü fazla zorlamayacak en iyi adaylara çevirdi. Bu isimlerden biride Galatasaray ile yollarını ayıran Samsunlu ünlü futbolcu Sabri Sarıoğlu. Daha önce Galatasaray'dan ayrılınca futbolu bırakabileceğini dile getiren Sabri, Samsunspor'un yörüngesine girdi. 

TEKLİF YAPILDI MI?
Bir süredir Samsunspor ile adı anılan Sabri'nin transfer süreci hangi aşamada. Samsunspor cephesinden Sabri'ye teklif yapıldı mı? Bu soruları Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'ya sorduk. Samsun Gazetesi'ne özel açıklamalar yapan Başkan Tutu, "Sabri, Samsunlu bir futbolcu. Sevdiğimiz dostumuz, kardeşimiz. Ancak şu ana kadar bizim kanadımızdan Sabri'nin transferi için girişimiz olmadı. Sadece basından takip ediyorum" dedi. 

KARAR SABRİ'NİN 
Sabri Sarıoğlu'nun yol haritasını belirlemesi gerektiğini vurgulayan Erkurt Tutu, "Şu saate kadar Sabri konusunda bir gelişme olmadı. Sabri, Samsunspor'a gelecek mi? Bunun kararını Samsunspor'dan önce Sabri'nin kendisi vermesi lazım. Ancak şu ana kadar Sabri ile ilgili bir gelişme olmadı" diye konuştu. Başkan Tutu, her ne kadar teklifte bulunmadıklarını söylese de Başkan Tutu, "Şu saate kadar gelişme olmadı. Kararı Samsunspor'dan önce Sabri'nin vermesi lazım" sözleri Sabri'ye teklif yapıldığı yorumlarına yol açtı. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU