KARABÜK (AA) - Karabük'te tamir edildiği sırada hareket ettiği öğrenilen özel halk otobüsü, 2 araç ve bir evin duvarına çarparak durabildi. 

Alınan bilgiye göre, Beşbinevler-Yaylacık seferini yapan 78 AD 700 plakalı özel halk otobüsü, Yaylacık Mahallesi Hacı Alay Caddesi'nde arızalandı.

Tamir edildiği sırada, henüz öğrenilemeyen nedenle hareket eden otobüs, park halindeki bir otomobil ve minibüse çarptıktan sonra Hüsamettin Yalçın’a ait 2 katlı evin üst katına çarparak durabildi. Herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı kazada, ev ve araçlarda hasar oluştu.

Ev sahibi Hüsamettin Yalçın, gürültü üzerine evden çıktığını belirterek, "Otobüsü görünce şok oldum. Evimde ciddi hasar oluştu, yine otobüsün çarptığı minibüs de benimdi, onda da büyük hasar var. Yapacak bir şey yok. Allah başka keder vermesin. Şoför, hareket eden minibüsün arkasından koşarak geliyordu" dedi.

Öte yandan, aynı halk otobüsü, ocak ayında yine aynı mahallede otomobil ile çarpıştıktan sonra bir evin bahçe duvarı üzerine düşmüş, yolcular ve sürücü, bir bölümü boşlukta kalan otobüsün arka kapısından çıkarılmıştı.