Anbar Mahallesinde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunanan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Anbar mahallesi ile ilgili olarak Kentsel dönüşüm Projesini bakanlık yetkililerine verdiklerini hatırlatarak,mahalle sakinlerine yenilenmeye hazır olun mesajı verdi.
Anbar Mahalle gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu,meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda bölge halkı iştirak ettiler.
Hak ettiği misyonuna kavuşacak…
Anbar Mahallesinin Ankara ve Adana istikametinden şehre giriş yapanlar için adeta şehrin aynası olduğunu ve ilk intibanın çok önemi olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve Spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alış veriş merkezlerin açılmasıdır. Belediye olarak Anbar Mahallesinde büyük ölçekli ana cadde ve yolları açtık şimdi sıra modern yapıların yükselmesindedir. Bunun için de Kentsel Dönüşüm Projesini hazırladık ve ilgili bakanlık yetkililerine sunduk. 2015 yılı Anbar mahallesi için değişim, gelişim ve yenilenme yılı olacaktır. Bu çalışma ile Anbar mahalle halkının ekonomik seviyesi artacak, sosyal yaşamı renklenecek, çeşitlenecektir“ dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise Anbar mahallesinin önemli olduğunu ve Melikgazi Belediyesi ile ortak projeler gerçekleştirerek Anbar Mahallesinin hak ettiği şehirleşmeyi gerçekleştirileceğini söyledi.
Belediye Başkanları,Anbar Mahalle gezisinde esnaf ziyareti yaparak,mahalle halkı ile sohbet ettiler.