Manisa Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Ragıp Güneş ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Yunusemre Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak da hazır bulundu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Zaman zaman çeşitli platformlarda sivil toplum örgütü çalışmalarımızda arkadaşlarımız ile görüşüyoruz. Afyonlulara karşı ayrı bir sevgimiz var. Onlar ile geçmiş yıllara dayanan ayrı bir hukukumuz var. Afyon’lu hemşerilerimizin düzenlediği etkinliklerde bulunmaya ve katkı göstermeye ayrıca gayret gösteriyoruz. Bugünkü ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. “ dedi.
“BAŞKANIMIZ HİZMET AŞKIYLA DOLU”
Manisa Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Ragıp Güneş ise Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin Afyonkarahisar’lı vatandaşlara büyük destek verdiklerini belirterek, “Biz Manisa Afyonkarahisarlılar Derneği olarak 2009 yılında kurulduk. Kurulduğumuzdan bu yana Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi ile yakın bir ilişki içerisinde olduk. Sayın Başkanımız Afyonkarahisarlılara ve Manisa’ya karşı büyük bir hizmet aşkıyla doludur. Biz bu durumu çeşitli vesileler ile görmüş bulunuyoruz. Bizim geleneksel olarak düzenlediğimiz katmer şenliklerimiz var. 7. kez düzenlediğimiz katmer şenliklerinde Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’nin çok fazla katkıları oldu.” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Manisa Afyonkarahisarlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye Afyon sucuğu ve lokumundan oluşan hediye paketini takdim ettiler.