AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi seçim çalışmalarını sivil toplum örgütü ziyaretleriyle sürdürüyor.
Son olarak Memur-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çebi, "Her türlü hak talebiniz ve haklı eylemlerinizde size destek olacağım" dedi.
Sendika Başkanı Mehmet Kara, "Sizin gibi Dünya Şampiyonluğu apoleti takmış genç sayısının artması en büyük arzumuzdur. Gençler için özellikle sporda örnek kişiliklere ihtiyacımız var. Sadece gençler için değil, bizim de çalışmalarımızda desteğini arkamızda hissedeceğimiz kimlikler önemli. Bu sözünüz bize güç verdi. Örnek alacağı nadir insanlardan birisiniz. Vekil olsanız da olmasanız da sizi aramızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi ise, "Yapacağınız her türlü organizasyona bir Trabzon sevdalısı ve gönüllüsü olarak seve seve katılırım. Bizim hedefimiz, amacımız gençliğe sahip çıkmak. Bunun için içeride veya dışarıda olmam fark etmiyor. Çağırmanız yeterli” ifadelerini kullandı.
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin organize ettiği Çanakkale etkinliklerine de katılan Selçuk Çebi, burada da gazilerle de bir araya geldi. Gaziler Derneği Başkanı Kamil Usta, daha önceki deneyimleriyle ilgili sitemini Çebi’ye iletirken, "Vekil olmadan önce bizi dinleyenler vekil olduktan sonra arayıp sormadılar” dedi. Bunun üzerine Selçuk Çebi, "Böyle bir şeyin olmayacağının sözünü size bu insanların huzurunda veririm. Sizler bu vatan için kendinizden bir parça feda ederek bize bugünleri sağladınız. Biz sizin gibi değerlere sahip çıkıp hayır duasını alamazsak asla başarılı olamayız ve mutlu olamayız” cevabını verdi.