BURSASPOR yönetim kurulu üyeleriyle Uludağ Üniversitesi'nin öğretim üyeleri, üniversitenin 40'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle oynanan "Dostluk Maçı" 3-3 berabere sonuçlandı.
Uludağ Üniversitesi Spor Müdürlüğü Sahasında oynanan karşılaşma büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Uludağ Üniversitesi takımında Rektör Profesör Dr.Yusuf Ulcay forma giyerken Bursaspor’da ise Başkan Recep Bölükbaşı yer aldı. Büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmada Bursaspor’un gollerini Başkan Recep Bölükbaşı, Fatih Çayla (2), Uludağ Üniversitesi’nin gollerini Rektör Yusuf Ulcay'la Günaydın Kırcı ve Gülbek Erkılıç attı.
ÖĞRENCİLERE İNDİRİM
Günün anısına pasta kesilmesinden sonra Rektör Yusuf Ulcay, Başkan Bölükbaşı’na İznik’te öğrencilerin yaptığı el yapımı çini tabak hediye ederken, "Başkan Bölükbaşı’nın 65 bin öğrencimiz için büyük jest yaptı. Passolig kartı almaları halinde öğrencilerimiz Atatürk Stadı’ndaki maçlarda yüzde 25, Timsah Arena’daki maçlarda ise yüzde 50 indirim uygulanacak" dedi.
"AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUZ"
Başkan Bölükbaşı, son 2 maçta aldıkları sonuçlarla camiayı sevindirmelerine rağmen yeşil beyazlı takımın ilk haftalardaki kötü performansından dolayı taraftarlardan özür dilerken şöyle konuştu:
"Üst üste 2 tane önemli galibiyete imza attık. Beklediğimiz bir sonuçtu. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Milli takım arası işi gelecek ama 7 futbolcumuz da milli takımda. Bursaspor Avrupa kupalarına gitmek zorunda. İlk üçte, ilk dörtte olmak zorunda. Bütçemiz büyük, Bursasporumuz büyüdü. Bunun farkındayız. Yeni stadımız da olacak biliyorsunuz. Onunlu birlikte daha yeni bir ivme kazanacağız. Taraftarımız bize biraz küsmüştü, üzmüştük onları. Onlardan da her zaman özür diliyoruz. Basında da 'özür dilesinler' diye açıklamaları yer almıştı. Hep beraber olalım, birlik olalım altından kalkamayacağımız hiçbir şey yok."

FOTOĞRAF