Ali ÇEVİKBAŞ/ ISPARTA, () - ANTALYASPOR Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, her maça kaybetmemek üzere çıkacaklarını belirterek, "Hazırlık maçı da olsa, antrenmanda baklavasına maç da olsa hep kazanmak için sahaya gidiyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, Isparta Davraz kampında hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Yusuf Şimşek gözetiminde her gün çift idman yaparak lige hazırlanan futbolcular akşam idmanında çift kale maç yaptı. Sarı formalı takımda yer alan Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in 2 gol attığı maçta beyaz formalılar 5- 4 galip gelirken, Samuel Eto’o da penaltıdan bir gol kaydetti.
Yarın sona erecek kampı değerlendiren Teknik Direktör Yusuf Şimşek, kamp boyunca oyuncuların mükemmel bir uyum içerisinde çalıştığını söyledi. Şimşek, "Futbolcu kardeşlerimiz iyi çalıştı. 16 Temmuz’da kampımız sona erecekti, ama bayram dolayısıyla arife günlerini yolda geçirmemeleri için onları erken gönderiyoruz. 2 gün daha fazla tatil yapsınlar diye. Tabi bu arkadaşlarımız için bir ödüldür. Kamp boyunca mükemmel bir uyum ile çalıştılar. Hem arkadaşlık olarak hem de antrenman bazında gayet güzel bir kamp süreci geçirdik" dedi.
Lig başlayana kadar kamp süresi boyunca takıma gerekli takviyeleri yapacaklarını anlatan Şimşek şunları söyledi: "Başkanımız ve yönetimle her gün görüşüyoruz. İnşallah ikinci kampa tam takım gideriz. Birkaç tane genç kardeşimiz var. Şu an karar vermedik yönetimimizle görüşüp karar vereceğiz." 
Denizlispor ile oynan hazırlık maçını da değerlendiren Şimşek, "Bu hazırlık maçları bir ölçü değildir. Ama biz yine de kaybetmemek üzere her maça çıkıyoruz. Denizli maçı da kaybetmediğimiz maçlardan bir tanesidir. Biz hazırlık maçı da olsa, idman da olsa, baklavasına maç da olsa hep kazanmak için gidiyoruz. Kazandığımız için sevinçliyiz. En azından futbolcu kardeşlerimizin iyi niyetini, mücadelesini kampın az da olsa bir faydası olduğunu görmüş olduk. İnşallah ikinci kampta daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Denizlispor maçında Eto’o’yu 65’inci dakikada oyuna alan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Eto’o’nun Davraz kampına sonradan katıldığı için Eto’o Isparta Davraz kampına sonradan katıldığını belirterek, ikinci kampta daha fazla süre alacağını vurguladı.