Mesut IŞIK/GEBZE, () - FENERBAHÇE tribünlerinin sevilen simalarından Mustafa Gürsel (Kunta Mustafa), "Çarşamba günü Tuzlaspor-Fenerbahçe karşılaşması için çok özel bir pankart hazırlıyorum" dedi.

Bir gol sonrası tribünlere koşan Bekir İrtegün'e sarılarak gol sevinci yaşayan ve sahaya yakın tribünlerde yaşanan bu coşkuda objektiflere sıra dışı fotoğraflarla yansıyan Kunta Mustafa lakaplı Mustafa Gürsel, şimdi ise Nani'yi öpmeye hazırlanıyor. Gürsel, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'min Tuzla'ma gelmesi, benim semtimde olması, benim için ayrı bir onur ve gurur. Allah kısmet ederse Çarşamba günü bu sahada Fenerbahçe'm olacak. Yarı Fenerbahçe'm, yarı çok sevdiğim Tuzla'm olacak. En güzel yanı bu. Bir tane pankart hazırladım. Yazısını yazdık, boyamaya başlayacağız. O da yarısı sarı, yarısı lacivert, yarısı mavi yarısı beyaz olacak ve o gün de olduğu zaman tribünlere asacağım. Gururla, hevesle ve sevinçle yapacağım. Arkadaşlar da bana soruyor, hangi takımı tutacaksın Çarşamba günü diye... O gün kendimi ortadan ikiye böleceğim. Yarısı sarı-lacivert, yarısı mavi-beyaz olacak. Tuzla'yı da çok seviyorum ama Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum. Fenerbahçe benim her şeyim. Onlar oynasın, kazansın. Fenerbahçe formasına layık bir şekilde ter döksünler" dedi.

Bekir ile yaşadığı gol sevinci hatırlatılan Gürsel, "Dünya yıldızlarıyla dolu takımda şimdi de Nani'yi öpmek, O'na sarılmak isterim" diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

"DOSTLUK KAZANSIN"

Tuzla Fenerbahçeliler Dernek Başkanı ve Tuzlaspor Yöneticisi Süleyman Şahin ise, "Tuzla Fenerbahçeliler Dernek Başkanı ve Tuzlaspor yöneticisiyim. Her halde bu kurada en çok zorlanacak kişi benim. Sürekli soruyorlar, hiçbirine de cevap vermedim. Fenerbahçelilik bir tarafta, Tuzlasporluluk bir tarafta. Dostluk kazansın diyeceğim. İki takıma da başarılar diliyorum. Gelecek olan asbaşkanı veya başkanımızı gelebilirlerse en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.