AK Parti Muğla milletvekili adayları seçim çalışmalarına Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde devam etti.
7 Haziran genel seçimleri doğrultusunda AK Parti Muğla Milletvekili Adayları ve teşkilat üyeleri ilk olarak Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete İl Başkanı İhsan Küreci, Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Muhittin Kayabaş, Yelda Erol Gökçen ve partililer katıldı. Ziyarette konuşma yapan Başkan Ceylan, her bir adayın tüm Muğlalılara ayrı ayrı gurur ve heyecan kaynağı olduğunu belirterek adaylara başarılar diledi. Milletvekili adayları ve partililer Köyceğiz Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunup, AK Parti Köyceğiz seçim bürosu açılışını yaptılar. Açılışı bayram yerine çeviren Köyceğizli vatandaşlar milletvekili adaylarını yoğun bir katılım ve coşkuyla karşıladı. Etkinliğe katılan kadın sayısının oldukça yüksek olduğu açılışta AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer’e olan ilgi ve alaka oldukça yoğundu. Kadınların “ bizim gız” diye sarıldıkları Vekil Adayı Göçer kadınlarla tek tek sohbet ederek destek istedi.
Köyceğizin ardından Ortaca’da bir takım ziyaretlere ve seçim bürosu açılışına katılan AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Muhittin Kayabaş ve Yelda Erol Gökcan vatandaşların ilgisi kaşısın da memnun oldular. Milletvekili adayları ayrıca Ortaca’da ilçe kaymakamı Hüseyin Yılmaz’ı, Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yavuz Okulu’yu ve hastanede tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ettiler. Ak Parti Ortaca ilçe seçim bürosu açılışını coşkulu bir kalabalıkla yapan milletvekili adayları vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.
“SİZİN GIZINIZ, SİZE EMANET”
Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde rüzgar gibi esen milletvekili adayları daha sonra bir dizi açılış ve ziyaretler kapsamında Dalaman İlçesi’ne gittiler. Vekil adayları İlçede ilk ziyaretlerini Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şikşek’e gerçekleştirdiler. Burada bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Elvan Göçer, Dalaman’ın aydınlık yarınları için üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapacağını belirtti.
Milletvekili adaylar daha sonra Dalaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Şirin Atasoy Tekin’i ve hastanede tedavi gören hastalar ile hasta yakınlarını ziyaret ettiler. Milletvekili Adayı Elvan Göçer burada hastalara geçmiş olsun dileklerini sunarak karanfil hediye etti. AK Parti Dalaman seçim bürosunun açılışına katılan AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Muhittin Kayabaş ve Yelda Erol Gökcan açılış öncesi birer konuşma yaptılar. Milletvekili Adayı Elvan Göçer özellikle kadınların “ Bizim Gız Yanındayız, Destekliyoruz, Sen Varsan Bizlerde Varız” sloganları eşliğinde açılışa katılanlara hitap etti. Göçer; “ Bana hadi gari bizim gız dediniz, bende taşın atlına elimi değil başımı koydum. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Biz birlikte güçlü bir Türkiye, güçlü bir Muğla’yız. Nüfusumuzun yarısını kadınlarımızın oluşturduğu cennet ülkemizde başta siyasette, sosyal yaşamda, çalışma hayatında ve ailede kadınımızın yeri çok büyük bir o kadarda çok önemli. Kadının elinin değdiği her yer farklılığını hissettiriyor. Oraya can geliyor, heyecan geliyor. Bende analarımın, bacılarımın, ağabeylerimi ve kardeşlerim desteğiyle Muğla’mıza hizmetkar olmak için bu yola çıktım. Sizin gızınız size emanet. Ülkemiz ve Muğla’mız için her şeyin hayırlısını diliyorum.” dedi.