PTT 1'inci Lig'de evinde Şanlıufaspor ile 0-0 berabere kalarak galibiyet hasretini 4 maça çıkaran Altınordu gol atmayı unuttu. Geride kalan 4 haftada sadece 1 kez ağları sarsan Altınordu, 10 puan kaybederek 11'inci basamağa geriledi.
Bu periyotta Balıkesirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalıp Yeni Malatyaspor'a İzmir'de 1-0 yenilen kırmızı lacivertliler sadece 4-1 kaybedilen Kayseri Erciyesspor müsabakasında gol atabildi. Şanlıurfaspor'un kapalı savunmasını bir türlü aşamadıklarını belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu sorunu çözeceklerini söyledi. 
Rakiplerin kendilerine karşı katı bir savunma anlayışı ile oynadığını belirten Hüseyin Eroğlu, "Elbette 4 karşılaşmada 1 gol atmamız normal değil. Biz geçen sezondan bu yana golcü kimliğimiz ile tanınan bir takımız. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Rakipler de 9 kişiyle kapanınca kilidi açamıyoruz. Şimdi önümüzde Adana Demirspor ve Karşıyaka maçları var. Bu iki müsabakada takımdan patlama bekliyorum" diye konuştu. Öte yandan Altınordu'da sarı kart gören stoper Yusuf Abdioğlu Adana Demirspor sınavı öncesi cezalı duruma düştü.