Hafta sonu ağırlayacakları Manisaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Taner Taşkın, “Manisaspor ligdeki konumu itibariyle sonlarda olan bir takım. Bu hafta Bayrampaşa takımını yendi. Bizim deplasmanda yenemediğimiz Bayrampaşa’yı Manisaspor iç sahada yendi. Her takım saygıyı hak ediyor. Her rakibe karşı ciddi hazırlanmamız gerekiyor. Manisaspor genç oyuncular, canlı ve diri oyuncular. Bunlar ne zaman ne oyunu gösterecekleri belli olmayan takım. Böyle maçlarda çok dikkatli olmamız gerekiyor. Kazaya uğramamız gerekiyor. Biz sezonun en ciddi maçıymış gibi hazırlanmak zorundayız” dedi.

MORALLER YERİNDE
Takımın son durumu hakkında da bilgiler veren Taner Taşkın, “Sakatlığı bulunan Erkam Reşmen, Manisaspor maçında da oynayamacak gibi gözüküyor. Onun dışındakiler hazır. Moraller yerinde. Utaş Uşakspor’un zor bir rakip olduğunu biliyoruz. Biz Samsunspor olarak nereye gidersek gidelim hiçbir şekilde tedirgin olmadan kendi futbolumuzu kabul ettiren bir oyun oynuyoruz. 

RAKİBİN DESTEĞİNİ ALMAKDA ÖNEMLİ
Futbolcu grubunun disiplinli ve çalışkan olduğunu belirten Teknik Direktör Taner Taşkın, "Bu galibiyette ve bundan önceki galibiyetlerdeki aslan payı oyuncularıma aittir. Böyle bir oyuncu grubu ile çalıştığım için çok mutluyum. 15 maçta 33 puan topladılar. Şükürler olsunki deplasmanda daha mağlubiyet almadılar. Deplasmanda bile kendi oyunumuzu kabul ettirdik. Deplasmanda oyunu domine edebilmek, deplasman takımının ev sahibi takımının seyircisinin desteğini alabilmek çok önemli" dedi.

Onur EROL