Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı öncesi Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret ederek, şehit ailelerinin bayramını kutladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Şehitler Parkı içerisinde bulunan Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret etti. Tütüncü, ziyarette şehitler ile gazilerin, anneleri, babaları ve yakınlarıyla bayramlaştı.

“Şehitlerimiz milletin gönlünde bayraklaşıyor”

Sohbet ettiği şehit ailelerinin taleplerini dinleyen Tütüncü, “Tüm şehit ve gazi ailelerimizin bayramı mübarek olsun. Şehitlerimizin makamı âli, mekânları da cennet olsun. Şehitler mertebesine çıkan kardeşlerimiz, milletin gönlünde bayraklaşıyor. Gönül hep beraber olmayı, birlikte bayramı geçirmeyi arzu ediyor ama sabredeceğiz. Birbirimize sarılacağız. Bayram günleri de kalplerimizin, gönüllerimizin birbirine yaklaşmasına vesile oluyor. Rabbim bizleri şehitlerimizin şefaatine nail eylesin” diye konuştu.

“Şehit aileleri en kıymetlimiz”

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği ile şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, “Şehitlerimizin, anne ve babaları, eşleri, çocukları bizlere emanet. Biz büyük bir aileyiz. Onlar bizim en kıymetlilerimiz. Onlarla gönül bağımızı güçlendirmeye, taleplerini karşılamaya devam edeceğiz. Beni bir evlatları olarak görmelerini arzu ettiğim şehitlerimizin anneleri ve babaları ile yakınlarının her zaman emrindeyim” dedi.

Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Cengiz Nizam da dernek binasının, Kepez Belediyesi tarafından yapılarak derneğe tahsis edildiğini hatırlatarak, “Hakan Başkan’a, derneğimize, şehit ve gazi ailelerimize gösterdiği ilgiden, desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.