İZMİR, () - VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, genel seçimler öncesinde İzmir'de vatandaşlara seslendi. Perinçek, 7 Haziran seçimlerinde, 4 partiye verilen oyların boşa gittiğini söyledi. 
Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda, miting düzenledi. 'İzmir gururlu, İzmir'in başı dik, İzmir kendine güveniyor', sözleriyle konuşmasına başlayan Doğu Perinçek, "7 Haziran'da verdiğiniz oylar nereye gitti? Milletimizin oyları çöpe gitti. O HDP'ye, PKK'ya verilen oylar çöpe gitti. O oylar mermi oldu, mayın oldu, kurşun oldu. Yurdumuzun altına döşendi. 7 Haziran'da Meclise terör örgütünü aldılar, Meclisin altına, Türkiye'nin altına mayın döşendi. Ve şimdi Meclis, sistem debeleniyor. Çırpınıyorlar, çıkmazdalar. Ekonomileri çöktü. Deniz bitti, borçlanma ekonomisin sonuna geldik. Borç alamıyorlar. Kimse 251 milyar dolar harcayıp bir sene içerisinde ödeme mecburiyeti olan bir ülkeye borç vermez" dedi. 
HİÇ KİMSE TÜRKİYE'Yİ BÖLEMEZ 
Hiç kimsenin Türkiye'yi bölemeyeceğini de söyleyen Doğu Perinçek şöyle dedi: "Türkiye 1 Kasım'da büyük bir karara gidiyor. Birincisi, bu vatan bütünleşecek. İkincisi, borçlanma ekonomisinde çırpınmaktan vazgeçecek, üretim ekonomisi olacak. Herkes çalışacak, herkes üretecek, adilce çalışacak. Bu Vatan Partisi programıdır. 24 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin mücadelesi bölücü terör örgütüne karşı başladı. Ordular harekatı başladı. TSK, bölücü terörü ancak silahla yerle bir edebilir. TSK, Türk polisi ve korucularımız PKK'nın belini kırıyor. Hakkari'de Yüksekova'da PKK'nın belini kırıyor. Türkiye'nin bölücü terör sorunu, Kürdümüzle birleşerek, bölge ülkeleri ile işbirliği ile çözülecek. Türkiye çıkmazda değil, onlar çıkmazda. Çünkü Türkiye'nin Vatan Partisi var. Vatan Partisi daha meclise girmeden, daha hükümet olmadan devletin ve hükümetin yapamadığı işleri yapmaya başladı. En son örneği Batının Türkiye'ye yönelik 'Sen Ermeni soykırımı yaptın, diz çökeceksin, ülkenizi böleceğiz' dayatmasıdır. Bu dayatmayı Vatan Partisi önderliğinde, 10 yıllık çetin bir mücadele sonucunda, AİHM'de çift dikişli, perçinli bir zaferle yerle bir ettik." 
SİLİVRİ DUVARLARINI YIKTIK 
Kendilerine ve askerlere yönelik operasyonlara da konuşmasında değinen Perinçek, "Sizler o Silivri duvarlarına geldiniz, yüklendiniz. O duvarları yıktık. Türkiye'yi özgürleştirdik. Komutanlarımızın bileklerine takılan kelepçeleri kırdık. TSK o Silivri duvarları yıkıldığı için yüksek kararlılıkla bölücü terörün üzerine yürüyor. Terörün üzerine yürümek demek, ABD'nin, emperyalizmin üzerine yürümek demektir. ABD, PKK'ya silah veriyor, üzerimize sürüyor. ABD bizim kardeşimizin eline o silahı veriyor. Buradan PKK'nın kandırdığı bu vatan toprağında doğmuş, büyümüş olanlara sesleniyorum: O Amerikan silahıyla kimi vuracaksınız. Kardeşinizi, amcanızı mı vuracaksınız? Atın o Amerikan silahını elinizden. Bölgede terörist bırakmayacak, etnik bölücüleri, yobaz örgütleri, ABD'nin, Suriye'nin, Irak'ın, İran'ın, Türkiye'nin üzerine sürdüğü terör örgütlerini el ele omuz omuza temizleyeceğiz. Kandil'e beyaz bayrak çektireceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI