Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Ramazan Bayramı tatilini geçirmek isteyenler gündüz deniz kum ve güneşin tadını çıkarırken, akşam saatlerinden itibaren konser ve etkinliklerle stres atıp eğlenecek.
Gözde turizm kenti Bodrum'da Ramazan Bayramı tatili için birçok işletme özel program hazırladı. Tatilciler konser, animasyon ve dans gösterileri gibi etkinliklerle tatillerine renk katacak. Antik Tiyatro'da bayram tatilinin birinci günü Volkan Konak, ikinci günü Duman Grubu konser verecek. Bayramın ilk günü müzik grubu Gripin, Xuma Beach'te, Melis Dağ ise Mandalin Bar'da sahne alacak. Pasha Club'ta bayramın ikinci günü Tuğba Özerk sahneye çıkacak. Bayram süresince her gün farklı programlarla tatilcileri ağırlayacak olan işletmelerden Moss Club'ta birinci gün İrem Derici, ikinci gün Ozan Çolakoğlu, üçüncü gün ise Ece Seçkin sevenleriyle buluşacak. Halikarnas Disko'da bayram programı boyunca özel dans şovlarının yanı sıra ilk gün Edis ve Ozan Çolakoğlu, ikinci gün Gülşen konser verecek. Yüzer disko Clup Catamaran'da tatilciler ilk gün ünlü oryantal Asena, ikinci gün DJ İlkam Günün ve Murat Yaprak, üçüncü gün ise ünlü Fransız DJ David Vandetta ile coşacak. Sahne İstanbul'da birinci gün Serdar Ortaç, ikinci gün Hakan Altun ve son gün Demet Akalın hayranlarının karşısına çıkacak. Club Posh'ta birinci gün Dj Suat Ateşdağlı, ikinci gün Demet Akalın ve üçüncü gün Tan Taşçı sahne alacak. Marina Yacht Club'ta birinci gün Yol Project, ikinci gün Carlton J.Smith, üçüncü gün ise Fatih Erkoç, Zafer Çebi orkestrasıyla müzik ziyafeti sunacak.
Bu arada 18 Temmuz Cumartesi bayram tatilinin ikinci günü Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde üçüncü Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nin açılışında Ateşkuşu, Bolera ve İlkbahar Ayini gösterisi yer alacak. Devam eden 12'nci Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında Antik Taş Ocağı'nda ünlü Rus piyanist Vyacheslav Gryaznov konser verecek.

FOTOĞRAFLI