Romantik aşık Erkan Akbal, Torbalı Meslekli Eğitim Merkezi Makine Bölümü teknik öğretmeni olan sevgilisi Gamze Bayram'a hayatı boyunca unutamayacağı evlenme teklifi yaptı. Arkadaşlarının düğünde salonda bulunan davetlilerin önünde sevgilisine bir ömür boyu birlikte olma teklifi eden çılgın aşık 'evet' yanıtının ardından aldığı tektaş yüzüğü Bayram'ın parmağına takınca adeta mutluluktan havalara uçtu.

"ÖMRÜMÜN GERİ KALANINI ONLA TAMAMLAMAK İSTİYORUM"
Bir hafta boyunca evlilik teklifi için plan yapan Akbal, "Yakın bir zamanda ailemle birlikte kız arkadaşımın ailesiyle tanışıp istemeye gidecektik. Gideceğimiz günden bir gün öncede çalıştığım iş yerinden bir ağabeyimizin kızının düğünü vardı. Bende kız arkadaşıma bu düğünde evlilik teklifi yaparak mutluluğumuza yüzlerce kişinin şahit olmasını istedim. Hafta boyunca arkadaşlarımın fikirleri ve yardımları ile güzel bir plan yaparak kız arkadaşımı şaşırttık. Sevgilime onu çok sevdiğimi ve kalan ömrümü de onunla tamamlamak istediğimi söyledim. O da hiç düşünmeden 'evet' yanıtını verince o an dünyanın en mutlu insanı ben oldum. İnşallah bir ömür boyu Allah bir ömür mutluluğumuzu daim eder" diye konuştu.

"ÇOK MUTLUYUM"
Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Bayram ise, "Erkan sürprizlerle dolu bir adam. Hemen hemen her görüştüğümüz zaman yaptığı ufak sürprizlerle beni çok mutlu ediyor. Bir gün telefon açıp arkadaşının düğünü olduğunu ve benimde gelmemi istediğini söyledi. Bende kendisini kırmayarak kabul ettim ve İzmir'den Aydın'a geldim. Birlikte düğüne geldik ve düğünün tam ortasında mikrofonu eline alarak evlilik teklif etti. Ertesi gün beni istemek için bana geleceklerdi. Aydın'a gelirken yolda yakın arkadaşımla görüşmüş ve hala bana evlilik teklifi yapmadığı için sitemimi dile getirmiştim. Düğünde evlilik teklifi edeceğini hiç düşünmemiştim, çok şaşırdım, çok da mutlu oldum. Onu çok seviyorum" diye konuştu.