Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, mutfağa ilgi duyan ve hünerlerini sergilemek isteyenler için yemek kursları açtı.

Herkesin ilgi alanına göre çok sayıda kursu bünyesinde barındıran Büyükçekmece Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’na bir yenisi daha eklendi. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, yemek yapmayı seven, mutfağa ilgi duyan ve hünerlerini sergilemek isteyenler için yemek kursları açtı. Gastronomi hocası Furkan Ünal eğitmenliğinde gerçekleşecek olan yemek kurslarında aşçı çırağı ve pastacı çırağı olarak iki kategoride eğitim verilecek.

"Geleceğin yetenekli aşçıları"

Yemek kurslarının yakın bir tarihte başlayacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Halk Akademisi bünyesinde işaret dilinden tutun, kuaför, cilt bakımı, bilgisayar ve İngilizce derslerine kadar her daldan eğitim veriyoruz. Şimdi de yeni yeteneklere tanıklık etmek için yemek kursu açıyoruz. Geleceğin yetenekli aşçılarından birisi de siz olabilirsiniz. Gastronomi hocası eğitmenliğinde Türk ve Dünya Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerine sizler de tanıklık edebilirsiniz. Kültür, sanat ve sosyal alanda kendilerini geliştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Türk mutfağının leziz yemekleriyle başlanacak olan eğitimin ardından Dünya Mutfağı’nın farklı tatlarına tanıklık etmek isteyen tüm vatandaşlar yemek kursu için Büyükçekmece Belediyesi’nin kültür ve sanat merkezlerine kayıt yaptırabilir.