Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kurum amirleri ve vatandaşlarla birlikte sabah yürüyüşü yaptı. Onkoloji Hastanesi önünde başlayan sabah yürüyüşü Geneyik köyünde son bulurken, Kaymakam Aydın, Başkan Tahmazoğlu ve beraberindekiler yaklaşık 6 kilometrelik yolu yürüyerek geçtikten sonra köylüler ile birlikte köy kahvaltısı yapıp sohbet etti.
Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, göreve başladıktan sonra başlattıkları ve her hafta sonu geleneksel hale getirdikleri yürüyüş ile hem spor yaptıklarını hem de değişik konularda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.
Kaymakam Aydın, “Arkadaşlarımız ile birlikte hem spor yapıyoruz ve hem de vatandaşlarımızla olan samimiyetimizi daha da pekiştiriyoruz. Bu etkinliğin her yönüyle örnek teşkil eden bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 3 aydan beri her cumartesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek her hafta ilçemize bağlı bir köye doğru yürüyoruz. Amacımız spor yapmanın yanı sıra vatandaşlarımızla birebir görüşerek onları daha yakından tanımak. Her gittiğimiz yerde bizleri sevgiyle karşılayan Şahinbeyli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, başlatılan bu etkinliğe zaman buldukça katıldığını bu sayede hem sabah sporu yaptığını ve hem de köylerin eksiklerini yerinde görme imkanı bulduğunu belirterek, "Sporumuzu yaptıktan sonra vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Köylerimizin sorunlarını, eksiklerini yerinde görme fırsatı buluyoruz. Daha sonra da bu eksiklerin giderilmesini sağlıyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük sevgi gösterisi ile karşılaşıyoruz. Bizlere sofralarını ve gönüllerini açan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.