Alanya Belediye Spor Kulübü futbol yaz okulu sayısını 3’e çıkardı.
Alanya Belediye Spor Kulübü Büyük Şehir Yasası’yla sınırları genişleyen Alanya’da futbol yaz okulları sayısını arttırdı. Kulüp, ilginin yoğun olması ve mahallelerde yaşayan çocukların da bu fırsattan yararlanmalarını sağlamak için Doğu’da Avsallar, Batı’da ise Kestel’de de yaz futbol okulları açarak faaliyete soktu. Merkez dahil doğu ve batı bölgelerine açılan yaz futbol okuluna şu ana kadar 250 kayıt başvurusu yapıldı.
KÜÇÜK FUTBOLCULARA USTA EĞİTMENLER DERS VERİYOR
Küçük futbolculara deneyimli antrenörler Gürsel Atay, Gökay Altay, Ulaş Ulusoy, Mustafa Bora, Nurettin Kaya, Mehmet Kaya, Mehmet Kılıç, Hüseyin Ayhan, Alper Şengün, Erkut Çakıl küçük futbolculara hem teorik hem de pratik eğitim veriyorlar. 2003-2009 doğumlu çocukların katıldığı yaz futbol okulunda eğitimler yaş gruplarına göre veriliyor.
ERKEN: FUTBOLA YENİ YETENEKLER KAZANDIRMAK İSTİYORUZ
Alanya Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, yaz okullarına gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi. Erken, “Pazartesi, Salı ve Perşembe olmak üzere haftanın üç günü eğitimlerimiz sürüyor. Şu ana kadar 250 kayıt yaptırıldı. Hedefimiz buradan geleceğin yıldızlarını yetiştirmek. Yaz spor okulunda yeterli görülen minik çocuklarımızla kış spor okulunda da çalışmalara devam edeceğiz. Türk futboluna yeni yetenekler kazandırma amacındayız” dedi.