İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala ve Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti’ye en fazla oy kazandıran ilçelere "teşekkür ziyaretleri"nde bulundu.
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Efkan Ala ve İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ilçe belediye başkanları ile birlikte İspir, Pazaryolu ve Aşkale İlçelerini ziyaret ederek, vatandaşlara teşekkür etti.
Ziyaretler öncesinde havalimanında gazetecilere açıklama yapan Efkan Ala, seçim sonuçlarnın hayırlı olmasını temenni ederek, “Erzurumlu hemşehrilerimize, çok teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Onların teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Tabi biz Türkiye’nin güçlü bir istikrarla ve güçlü bir hükümetle tek başına yola devam etmesini arzu ediyorduk. Ama milletimizin takdiri başımızın üstünedir. Şimdi o takdirin gereğini yerine getirmek için partimiz yetkili kurullarında istişareler yapıyor. Onun sonucunda da memlektimiz, milletimiz ve hemşehrilerimizin oylarının haklarını vermek için en güzel olanı yapmaya gayret ediyoruz. Türkiye önemli bir aşamada. Etrafımızda ki gelişmeleri hep birlikte yaşıyoruz. O bakımdan milletimizin bu tarihi dönüm noktasında olan bitenden en az etkilenmesi ya da hiç etkilenmemesi, yoluna çok iyi bir biçimde devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Allah hepimiz için hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.