MÜSİAD Zonguldak Şubesi her ay geleneksel olarak üyeler arasında düzenlenen istişare toplantısını gerçekleştirdi. Zonguldak sorunlarının ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda son bir aydır yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Zonguldak Mer Otel’de akşam saatlerinde gerçekleşen toplantıya MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeler katıldı. MÜSİAD Üye çalışmalarının değerlendirilmesiyle başlanan toplantıda hazırlıkları devam eden raporla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Genel Merkezin de önerdiği bazı konular hakkında üyelerin de fikrinin alındığı toplantıda 26-30 Kasım MÜSİAD Fuar gezisiyle ilgili katılım çalışmaları değerlendirildi.
MÜSİAD Zonguldak olarak yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler veren MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Zonguldak’ta kurulduğumuz günden beri her geçen gün çalışma tempomuz artmaktadır. Bu enerjimizi Zonguldak, bölge ve ülkemiz için kullanmaya çalışıyoruz. Yaptıklarımız ve ileriye dönük hazırladığımız projeleri hayata geçirerek şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunacağız. Bizim gibi düşünen, düşüncelerimize katkı sağlayacak değerlerimizi daima aramızda görmek isteriz” dedi.