Antalya’nın Kepez ilçesinde okul öncesi eğitim alan bir grup minik öğrenci için bahar şenliği düzenlendi. Şenlikte konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kültür, sanat, eğitim ve spor alanında yaptıkları çalışmalarla ilçe çocuklarına, çocukça bir dünya armağan ettiklerini söyledi.

Kepez Belediyesinin, okul öncesi eğitim verdiği Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi, Özgürlük Şubesi’nde çocuklar için bahar şenliği düzenledi. Kreşin yönetim ve eğitim kadrosu tarafından hazırlanan şenlik, kreş binasının yanındaki Turgut Özal Parkı’nda gerçekleşti. Minikler, palyaçonun, köpük balon gösterisinin, çeşitli yarışmaların, çocuk müziklerinin, bilim, arkeoloji, resim alanındaki atölye çalışmaların, yüz boyamanın yer adlığı şenlikte eğlenerek bahar mevsimin gelişini kutladılar. Anne ve babalar da telefonlarıyla çocuklarının mutluluklarını fotoğrafladılar.

"Onlara güzel bir gelecek hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de şölene katılarak, minik öğrencilerin bahar şöleni eğlencesini paylaştı. Şenlikte bir konuşma yapan Başkan Hakan Tütüncü, “Çocuklarımızı çok seviyoruz ve onlara güzel bir gelecek hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklara güzel bir gelecek hazırlamanın yolu, çocukları çocukça bir dünyanın içerisinde yetiştirmekle oluyor.” dedi.

"Belediye kreşi büyüyor"

Belediyenin kreşlerinde, çocuklara çocuksu bir dünyanın içerisinde geleceğe güçlü bir şekilde hazırlayan bir ortamın bulunduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, “Kreşlerimizle gurur duyuyorum. Kreşlerimiz alanında çok güzel işler yaptığından dolayıdır ki, velilerimiz tarafından diğer mahallelere de isteniyor. Şimdi Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin Ahatlı şubesini açıyoruz. Özgürlük şubesinin de kapasitesini artıracağız.” müjdesini verdi.

“Çocuklara olan sevdamız hiç bitmeyecek”

“Kepez’de çocuk olmak çok güzel. Kitap fuarlarıyla, kültür sanat etkinlikleriyle, müzikli masallarıyla, müzik korolarıyla oyuncak müzesiyle, portakal çiçeği günleriyle, çocuk meclisiyle, spor okuluyla, trafik eğitim parkıyla daha neler neleriyle Kepez’in çocuklarına çocukça bir dünyayı armağan etmenin mutluluğu içerisindeyiz.”diyen Tütüncü, konuşmasını “Değerli anne ve babalar, sizlerin çocukları bizim çocuklarımızdır. Onları çok seviyoruz. Onları birlikte güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacağız. Çocuklara olan heyecanımız, sevdamız hiç bitmeyecek.” sözleriyle tamamladı.

İki minik öğrenci, konuşmasının ardından çocuklara yönelik hizmetlerinden dolayı Tütüncü’ye çiçek verdi. Tütüncü, çiçek takdiminin ardından kendisini bekleyen çocukların yanına gitti ve onlarla birlikte çimene oturarak, anı fotoğrafı çekildi.