Çocuk ve gençlere yönelik hazırladıkları projelerle dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kışla Mahallesi’ne büyük bir spor tesisini kazandırdıklarını söyledi.
Halka verdikleri sözleri sırasıyla yerine getirdiklerini ve mahallelerde spor tesisleri inşa ederek gençlerin sporla meşgul olmasını sağladıklarını söyleyen Başkan Tok, Kışla Mahallesi’nde çalışmaları devam eden 1 buçuk dönümlük alana inşa edilen spor tesisi ve çocuk parkı yaptıklarını ifade etti.
DEV SPOR TESİSİ VE HALI SAHA
Çocuk ve gençlere sporu sevdirmek, yaşamlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla spor alanları oluşturduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kışla Mahallesi’ne bin 500 metrekarelik bir alana içerisinde modern oyun gruplarının bulunduğu, çocukların güvenli bir ortamda oyun oynayabileceği, ailelerin yeşil alanı ve oturma gurupları ile nezih ve ferah bir ortamda dinlenebilecekleri park ile gençlerin boş zamanlarını spor yaparak istifade edecekleri halı saha yapıyoruz” dedi.
"ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞVİK EDİYORUZ"
Çocukların ve gençlerin geleceğin yarınları olduğunu belirten Tok, “Çocuklarımız yarınlarımızdır. Çocuklarımızı spora, oyuna teşvik etmezsek tam aksine yavrularımız kötü alışkanlıklar edinir. Bizler de bu nedenle yavrularımızı yarınlara hazırlamak için çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz. Yapacağımız bu futbol sahasından ayrı olarak gençlerimize donanımlı her detayı düşünülmüş yeni bir halı saha yapacağız. Yine gençlerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyokültürel gelişimlerini desteklemek, eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Gençlerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ürettiklerini sunma ve sergileme fırsatı sağlayacağız” diye konuştu.