Saadet Partisi Antalya Kadın Gençlik Kolları, Kapalı Yol’da "Gençler Ne İstiyor?" yazılı temsili bir duvar oluşturdu. İlginin fazla olduğu duvara gençler dilek ve görüşlerini yazdılar.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından organize edilen yeni bir proje ilgi uyandırdı. ‘Gençler Ne İstiyor?’ adını verdikleri yeni proje ile Saadet Gençliği, gençlere ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda ortaya koydukları ‘Gençler Ne İstiyor?’ ile birlikte gençler sorunlarını sosyal medyanın yanı sıra ‘Gençler Ne İstiyor?’ da da paylaşıyor.
Genç yaşlı vatandaşların ilgi gösterdiği "Gençler Ne İstiyor?" duvarına yazılan bazı mesajlar ise şu şekilde:
“Ana dilimi istiyorum, Barış, sağlık ve huzur, Düşünce özgürlüğümü geri istiyorum, Bayanlara saygı, Kominizim istiyorum, İş sahası istiyoruz. Sokaklarda Milli Piyango satışına hayır. Adil bir sınav sistemi istiyorum. Torpile ve kayırmacılığa hayır. İş istiyorum. Dinimi yaşamak istiyorum. Üniversiteli stajyer hemşireler olarak alın terimizi istiyoruz. Kardeşçe bir Türkiye istiyorum.”
‘Gençler Ne İstiyor?’ çalışmasının amacından bahseden Saadet Partisi Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Üraz, “‘Gençler Ne İstiyor?’ ile vatandaşın istek ve görüşlerini dert ya da eleştirisini paylaştıkları bir platformdur. Her ay belirli bir konuyu ele alacağımız bu çalışmada bu ayın konusunu ‘Gençler Ne İstiyor?’ olarak belirledik. Bu çalışma ile birlikte teşkilat mensuplarımız sahaya inerek vatandaşlarımızla temas kuruyor. Aynı zamanda fikir duvarına yazılan her bir fikir bizim için bir anket ve rapor niteliğindedir” şeklinde konuştu.