GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Denizlispor maçını kazanarak alt sıralardan hızla uzaklaşmak, ligde daha rahat bir konuma gelmek istiyoruz" dedi.

Özkul, AA muhabirine, 1 Mart Pazar günü sahalarında Denizlispor'u ağırlayacaklarını söyledi. 

Denizlispor'un da alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğine işaret eden Özkul, "Onlar da Giresun'a kazanmak için gelecek. İki takım için de bu maç çok önemli. Kazanan çok şey elde etmiş olacak. Karşılaşma adeta 6 puan değerinde" diye konuştu.

Rakiplerinin konumunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Özkul, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz kendi hedeflerimize, ligdeki konumumuza bakıyoruz. Bu maçı kazanarak alt sıralardan hızla uzaklaşmak, ligde daha rahat bir konuma gelmek istiyoruz. Bunu sağlamak için de Denizli maçından mutlak 3 puan almalıyız. Ligde önümüzdeki haftalarda korkulu rüya görmek istemiyoruz."

Özkul, Giresunspor taraftarlarına "Denizlispor maçında takımlarını yalnız bırakmamaları" çağrısında bulunarak, "Zorlu Denizli maçında taraftarımıza büyük görev düşüyor. Her maçta olduğu gibi bu maçta da onları yanımızda görmek istiyoruz. Onların verdiği destekle çok önemli işler başardık. Yine taraftarımızın destekleriyle Denizli engelini de aşacağımıza inanıyoruz" ifadesini kullandı.