Istanbul, 31 Ağustos () - Çiftçiler, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıt olarak sahip oldukları "çiftçi belgesi" ile gübre, tarım ilacı gibi ürünlerin yanında, özel hasat vadeli pick-up da satın alabiliyorlar.

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü Güney Koreli SsangYong’un 4x2 AT pick-up modeli Korando Sports, "çiftçi belgesi" sahipli çiftçilere, 3,6,12 ayda bir ödeme olanakları olan "özel hasat vadeli" olarak sunuluyor.

SsangYong’dan yapılan açıklamada, "Pick-up sahibi olmak isteyen çiftçilerimize de hasat zamanına özel, çiftçi geliri ve ÇKS belgelerini göstermeleri halinde, Özel Hasat Vadeli kredi imkanı sunuyoruz" denildi ve şu bilgilere yer verildi:

"SsangYong, pick-up sahibi olmak isteyen çiftçilerimize de hasat zamanına özel, 'Çiftçinin Yüzü Bu Sene Korando Sports’la Gülüyor' kampanyası kapsamında TEB Bankası ile ortak Özel Hasat Vadeli kredi imkanı sunuyor. Çiftçilerimiz bu krediden, ister yılda 1 ödemeli, ister 6 ayda 1 ödemeli, ister 3 ayda 1 ödemeli, isterse de aylık ödemeli olarak faydalanma imkanına sahip oluyor. Çiftçilerimizin bu kampanyadan yararlanabilmeleri için SsangYong showroom’larına gelip, çiftçi geliri ve ÇKS belgelerini göstermeleri gerekiyor."