Sincan Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü’nde Merkez Güngörmüşler Konağı’nda özel bir program düzenleyerek, büyüklere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulundu.

Sincan Belediyesi’nin Merkez Güngörmüşler Konağı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen yaşlılar, hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı. Ney dinletisiyle başlayan program Sincan Müftüsü Osman Şener’in sohbetiyle devam etti. Yaşlılar Günü için özel olarak hazırlanan ikramların tadına bakan büyükler “Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna, bizi her zaman hatırlar, sevgisini ve saygısını belli eder. Allah ondan razı olsun” sözleriyle iyi dileklerini iletti.

Sadece bir hafta değil, her zaman büyüklerin yanında olduklarını vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna “Büyüklerimiz her zaman başımızın tacıdır. Şu an yaşadığımız dünyayı biz onlardan emanet aldık. Yaşlılarımız bulundukları toplumun sütunlarıdır. Var olan maddi ve manevi birikimimiz onların sırtından gelmiştir. Bu geçmişte de böyleydi, şimdi de böyle. Kendilerine çok şey borçlu olduğumuz güngörmüş büyüklerimiz için biz de Sincan Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde çalışmaya gayret ediyoruz. Sincanımızın dört bir yanında hizmete sunduğumuz Güngörmüşler Konaklarımız ve buralarda gerçekleştirdiğimiz kültürel etkinlikler değerli büyüklerimiz için hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizden bazıları Yaşlılarımıza sahip çıkmak ve sorunlarına çözüm üretmek bizim görevimiz. Tüm büyüklerimin Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, kendilerine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.