SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezona Amed Sportif yenilgisiyle başlayan, borçları yüzünden de Futbol Federasyonu tarafından 3 puanı silinen Bucaspor'un tesislerindeki çim biçme ve sulama makinelerine haciz geldiği, ancak haczin kaldırıldığı öne sürüldü.
Süper Lig'deki 2010-11 sezonunda sarı lacivertli takımda idari menajerlik görevini yürüten Ramazan Avşar ile 2 eski çalışanın toplam 70 bin TL alacakları için Kaynaklar Tesisleri'ne haciz getirdiği bildirildi.
BAŞKAN KAYIŞLI:"HACİZ KALDIRILDI"
Başkan Çetin Kayışlı ise alacaklılarla ilgili sorunu çözdüklerini söyledi. Hacizin kaldırıldığını iddia eden Başkan Kayışlı, "4 yıl önceki sorunları temizliyoruz. Hala yapılan sorumsuzlukları bedeli bana ve arkadaşlarıma ödetiliyor. Bucasporlular'ın gönlü rahat olsun. Hepsini temizleyeceğiz. Bu kişilere de paraları verildi" dedi.
Başkan Kayışlı, tesislerde görev yapan 13 işçiden 10'un görevine son verdiğine dair çıkan haberleri de yalanladı. Kayışlı, terör nedeniyle şiddetli çatışmaların yaşandığı Diyarbakır'da Amed maçının oynatılmasına da tepki gösterdi.