Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor’u ziyaret ederek başkan Sinan Özeçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen ziyarete Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş da katıldı. Başkan Ataç yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Ataç, “Eskişehirspor’umuzun yeni yönetimini, yeni başkanını ziyarete geldik. Tabi Sinan başkan bizim yıllardır tanıdığımız bildiğimiz çok değerli bir arkadaşımız. Onun spor konusunda önemli başarıları var. Özellikle basketbolda bu sene Eskişehir Basketi süper lige çıkardı. Bu gerçekten kayda değer bir başarı. Bence çok mütevazı olarak Eskişehir’in zor gününde başkanlığı kabul etti. Ona ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum bu özverili davranışlarından dolayı. Ama kent olarak üzerimize ne düşüyorsa yerine getirerek, Sinan başkanın ve yönetimin yanında olmamız gerekiyor. Ben sevgili başkanıma başarılar diliyorum ve başarılı olacağına çok inanıyorum. Bu sıkıntıları hep birlikte aşalım diye de kendisine bir takım tavsiyelerde bulunuyorum ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehirspor Kulüp Başkanı Özeçoğlu ise “13 Temmuz’dan bu yana görevi alalı 7-8 gün oldu. Bu süreçte transfer cezasından dolayı şu anda transfer yapamıyoruz. O anlamda da elimizdeki mevcut oyuncularımızla anlaştık. Takım kaptanımız Erkan Zengin olmak üzere diğer oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu şehirden gidip daha sonra bu Eskişehir’in sevdasını görüp gelen oyuncu kardeşlerimiz var. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bu anlamda sayın başkanıma da yaklaşık bir haftalık süreçte verdiği destekten ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Zaten basketbolda da süper lige çıkarken sayın başkanımızın destekleri büyük olmuştu. Az önce söylediği gibi Eskişehir’de bu kulübe sahip çıkarak hep birlikte düzlüğe çıkartacağız. İlk gün ne söylüyorsam bugün de aynı şeyi söylüyorum. Biz bu kulübü düzgün yönetilebilir ve hesap verebilir şekilde yöneteceğiz. Bundan Eskişehir’in hiç şüphesi olmasın. Biz bu kulübü düzlüğe çıkartmak için yönetim kurulu olarak gece gündüz çalışıyoruz. O anlamda yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Başkanımıza da bize moral verdiği, destek olduğu, söylemlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Eskişehir’de birlikte bu işi çözeceğimize inanıyorum ”diye konuştu.

Başkan Ataç ziyaretin sonunda Özeçoğlu’na “Futbolda Anadolu devrimi gerçekleştiren sevdamız Eskişehirspor” yazılı plaket takdim etti.