Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Şırnak’ın Vakıfkent Mahallesi Kemal Sunal Caddesi ve Şaranlar Sitesi bölgesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Şırnak belediyesi tarafından şehir içinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Yapılan çalışmalarla şehrin çehresi her geçen gün değişerek, modern bir görünüme kavuşuyor. Vatandaşların daha iyi bir hizmetten yararlanarak, huzur ve güven içinde yaşayabilmelerinin koşullarını oluşturmak için yoğun bir mesai harcayan Şırnak Belediyesi, şehir içinde hizmet çıtasını yükseltti. Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu’nun talimatlarıyla çalışmalarına hız kazandıran belediye ekipleri, kışa hazırlık çalışmaları kapsamında kolları sıvayarak ara sokaklarda da çalışmalara başladı. Vatandaşların kış aylarını rahat geçirmesi için ara sokaklarda çalışma başlatan Şırnak Belediyesi, Kemal Sunal Caddesi ve Şaran Siteleri bölgesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Kış ayları gelmeden şehir içi yolların asfaltlama çalışmasını tamamlamayı hedefleyen Şırnak Belediyesi, yol yapım ve sağlıklaştırma çalışmalarını sürdürüyor.