Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Kalite farkı vardı, kaliteli oyuncular ortaya çıktı” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Oyun geneline baktığımız zaman belli limitin üzerinde oynamaya çalışan bir Kayserispor vardı. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Hızlı oynamaya çalıştılar. Kalite farkı vardı, kaliteli oyuncular ortaya çıktı. Güzel bir frikik golü atıldı. Fenerbahçe takımını tebrik ediyorum" diye konuştu.
Hakem ile ilgili sorulan bir soru üzerine Kafkas, "Hakem ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Maçtan sonra bizim oyuncularımıza rakip oyunculara davrandığı gibi davranacaksın. Onların da alın teri var. Bizim oyuncularımıza yapılanın karşılığını görürler. Önce insanız sonra kimliklerimiz gelir. İnsan olarak doğru davransın. Ben bunu söyledim kendisine" ifadelerini kullandı.
Kafkas, maçın son dakikasında yaşanan gerilimle ilgili olarak ise, "Ben de oyunculuğum dönemimde zaman zaman hatalar yaptım. Volkan önemli bir oyuncu. Bu tip şeyleri çok uzatmamak lazım" dedi.