UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL /

Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin Van Persie, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törenle imzayı attı. İmza töreni için stada gelen binlerce Sarı-lacivertli taraftar da Hollandalı futbolcuya yoğun sevgi gösterilerinde bulundular.

Stat zemini üzerine kurulan platformda gerçekleşen törende ilk olarak Fenerbahçe Sportif Direktör Giuliano Terraneo konuştu. Terraneo, "Burada sizleri büyük başkanımız Aziz Yıldırım adına selamlamak istiyorum. Bir büyük yıldız oyuncuyu daha takıma kazandırdığım için mutluyum" dedi.

Daha sonra konuşan Hollandalı futbolcunun ilk sözleri, "Merhaba Fenerbahçe" oldu.

Robin Van Persie, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Türkçe'yi en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağım. Ülkeye adaptasyon konusunda bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Artık Fenerbahçe ailesinin bir üyesiyim. Size sadece bir şeyin sözünü veriyorum; ben burada takıma yardım etmek için her şeyi yapacağım. Kazanabildiğimiz kadar kupa kazanmak, sizleri mutlu etmek için her şeyi yapacağım. Bugün böyle bir coşku varsa, şampiyon olduğumuzda nasıl bir atmosfer olur burada, tahmin bile edemiyorum. Teşekkürler Fenerbahçe" diye konuştu.

KIZI VE OĞLUYLA ŞOV YAPTI

Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie, imzanın ardından 8 yaşındaki oğlu Shaqueel ve kızı ile birlikte topla şov yaptı. Kızı ve oğluyla paslaşan Persie, daha sonra topları taraftarlara attı. Oğlu da babasıyla sektirdiği topu taraftarlara gönderdi.