Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Genel Merkezinin girişimleri sonucu sağlık ve sosyal güvenlik çalışanlarına Telsiz Yüksek Lisansı imkanı sağlandığını müjdeledi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, yaptığı açıklamada; “Sağlık-Sen Genel Merkezinin girişimleri sonucu üyelerimize yönelik Esenyurt Üniversitesi ile tezsiz yüksek lisans anlaşması yapıldı. Anlaşmayı Genel Başkanımız Metin Memiş ve İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektör V. Prof.Dr. Sudi Apak imzaladı. İmzalanan protokole göre lisans mezunu üyelerimiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı; İşletme Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi ve Lojistik Yönetimi bölümlerine tezsiz yüksek lisans kaydı yaptırabilecek. Üyelerimiz Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalında ise İş Sağlığı ve Güvenliği bölümüne tezsiz yüksek lisans başvurusunda bulunabilecek. Aynı zamanda İşletme Yönetimi ve Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği (E-Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği) bölümlerinde uzaktan eğitim uygulaması yapılacak” dedi.

Anlaşmanın detaylarından söz eden Karaer, “Tezsiz yüksek lisans programları öğrenim ücreti 2017-2018 yılı için üyelerimize özel fiyatla 6 bin TL olurken uzaktan eğitim İşletme Yönetimi programı ise 5 bin TL olacak. İstanbul Esenyurt Üniversitesiyle yaptığımız tezsiz yüksek lisans programı anlaşması 2 yıl sürecek” şeklinde konuştu.