AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı iş adamı Cevat Kır, MÜSİAD Zonguldak Şubesi ziyaretinde Zonguldak sorunları ve çözüm önerilerini anlattı.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurul toplantısına, MÜSİAD Genel Merkez Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkan Yardımcısı olan işadamı Cevat Kır misafir oldu. AK Parti’den Zonguldak Milletvekili adaylığı için müracaat eden Cevat Kır, amacının Zonguldak sorunlarını çözmek olduğunu vurguladı. Filyos Projesi ve sorunlar hakkında gelişmeleri aktaran Cevat Kır, projelerin gerçekleştirilmesinde ve sorunların çözümünde Sivil Toplum Kuruluşları dahil herkese görevler düştüğünü belirtti.
Cevat Kır, Zonguldak’ın ortak sorunları ve çözüm önerilerinin karşılıklı konuşulup istişare edildiği toplantıda MÜSİAD Zonguldak Şubesine başarılar diledi.
Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür eden MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak sorunlarına hakim olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip başarılar dilediler.