“Gençler Eğleniyor Ebeveynler Bilgileniyor Projesi” kapsamında gençlere, Necmettin Erbakan Parkı’nda eğlence düzenlendi.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi tarafından yürütülen “Gençler Eğleniyor Ebeveynler Bilgileniyor Projesi” ile gençler, bu hafta Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nda doyasıya eğlendiler. Balon şişirme, balon patlatma oyunlarının oynandığı etkinlikte, halay çekip eğlenen gençler, bir ağacı gelinmiş gibi kınalayıp ve üzerine kırmızı duvak attı.
Daha sonra kendi aralarında erkeklerin futbol oynadığı, kızların da park oyuncaklarının keyfini çıkardığı gün, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi’nin lahmacun ikramı, balon ve şapka dağıtımı ile son buldu.
Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi Başkanı Muharrem Çelik, “Şu an projemiz amacı doğrultusunda son sürat devam etmektedir. İlimizde 3 projeyi birden yürütmekteyiz. Bunlar; Gençler Eğleniyor Ebeveynler Bilgileniyor Projesi yanında, TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı)ve Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesidir. Bu 3 projenin de ortak noktası gençleri zararlı alışkanlıklardan ve çevrelerden korumak, aileleri ve toplumu da duyarlı hale getirmektir” dedi.
Önümüzdeki hafta sonu 2 ayrı etkinlik gerçekleştireceklerini bildiren Çelik, “Bu Gençler Bizimdir” ifadelerini kullandı.