Görme Engelli Milli Futbol Takımı, Güney Kore’de düzenlenen Dünya Oyunları’nda grubun ikinci maçında Rusya ile golsüz berabere kaldı. İki maç sonunda iki puanı bulunan ay-yıldızlılar grubunun üçüncü ve son maçında 15 Mayıs Cuma günü Arjantin’le karşılaşacak
Turkcell’in ana sponsorluğunda ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ’Türkiye Futbol Oynuyor’ projesi kapsamında destek verdiği B1 Türk Milli Takımı, Güney Kore’nin başkenti Seul’de devam eden Dünya Oyunları’nda grup mücadelesi veriyor. Tarihinde ilk kez katıldığı Dünya Oyunları’ndaki ilk maçında İspanya ile 0-0 berabere kalan ay-yıldızlılar, B Grubu’ndaki ikinci maçında da Rusya ile aynı skorla golsüz berabere kalarak puanını ikiye yükseltti.
Grupta lider Arjantin iki maçta 6 puan toplarken, Türkiye 2 puanla ikinci sırada bulunuyor. Rusya ve İspanya’nın ise birer puanı mevcut. Milliler gruptan çıkma adına önem taşıyan üçüncü ve son maçını 15 Mayıs’ta lider Arjantin’le oynayacak. Liderlik avantajını kaybeden milliler, grubu ikinci sırada bitirirse diğer grubun ikincisiyle Dünya Oyunları’nda bronz madalya mücadelesine çıkacak.