GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 29 Kasım Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

75. Yıl Futbol Sahası'nda, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle devam eden idman, pas çalışmasıyla sona erdi. 

Ameliyatının ardından çalışmalara başlayan Berk İsmail Ünsal takımdan ayrı çalıştı.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 3-1 kazandıkları Karşıyaka müsabakasını unutarak Samsunspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Üst sıralara yükselme adına kırılma mücadelesi olarak gördükleri Karşıyaka maçını kazanmayı başardıklarını belirten Sözeri, "Her maça final gözüyle bakıyoruz, Samsun'da da final gibi bir karşılaşma oynayacağız. Samsunspor maçından puan ya da puanlarla dönersek aramızdaki mesafeyi ya koruyacağız ya da kapatacağız. O bilinçle maça hazırlanacağız" dedi.

Samsunspor'un sezon başından bu yana iyi performans gösterdiğini ifade eden Sözeri, "Dolayısıyla iki taraf açısından zorlu, izleyenlere de keyif verecek bir 90 dakika bizi bekliyor. Her zaman söylediğim gibi, bu ligde her puan çok kıymetli. Biz her maça puan ya da puanlar parolasıyla hazırlanıyoruz, Samsunspor maçı da bunlardan birisi" diye konuştu.