Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne ait İlçe sınırları içerisinde yer alan ve 8 ayrı semtte bulunan toplam 11 adet taşınmaz ihale ile 3 yıllığına kiraya verildi.
En yoğun talep Mustafa Şimşek Caddesi üzerindeki açık teraslı yeme içme yeri için
8 ayrı mahallede bulunan taşınmazların 3 yıllığına kiraya verilmesi için yapılan ihaleye yoğun ilgi gösterildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 11 adet taşınmazdan 6’sının kiraya verildiğini, 5 adet taşınmazın ise 15 gün süre ile pazarlığa bırakıldığını söyledi.
Şeffaf bir ihale…
2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine istinaden Açık Teklif Usulüyle ihale yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan değişik bölgelerdeki işyerleri ve konutları kiraya verme amacı ile yaptığımız ihaleye katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bizlere olan güvenlerine layık olmaya çalışacağız. Yapılan ihalede kiralama işlemlerinden Mustafa Şimşek Caddesi üzerindeki açık teraslı yeme içme mekânımız 1 milyon 25 bin TL gibi iyi bir rakama 3 yıllığına kiraya verildi. Taşınmazlarımızı kiralayanlara hayırlı olmasını diliyorum. Elde edilen bu gelirler, Melikgazimize hizmet ve yatırım olarak geri dönecektir.” dedi.