Çankaya Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarına başladı. 18-28 Temmuz tarihleri arası Yeşilkent Mahallesi (Mühye Köyü) kurban satış alanı için başvurularını yapanların çadır yerleri, 2 Ağustos’ta noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.

Çankaya’da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı. Belediye satış alanlarını bu yıl yine noter huzurunda kura ile belirleyecek. Mühye’de bulunan kurban satış alanı için başvurularını yapan vatandaşlara eşit hizmet vermek amacıyla noter huzurunda kura çekimi uygulamasına geçen Çankaya Belediyesi, kurban satış alanını da vatandaşların ihtiyaçlarına göre düzenleyecek.

Kurban satış yerleri başvuruları 18-28 Temmuz tarihleri arası Sakarya Caddesi Kızılay Merkez Zabıta Amirliğinde alınacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekimi ise 2 Ağustos’ta Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşecek. Kura sonucunda belirlenen satış alanlarına yerleşmeye hak kazanan kurban satıcıları, aynı gün yer ücretlerini yatıracaklar. Kalan boş yerlere yerleşim ise 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Çankaya geniş bir kadroyla hizmet verecek

Çankaya Belediyesi’nin Mühye’de bulunan kurban satış alanlarının kurulumu 10 Ağustos’ta gerçekleşecek. Belediye her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban satış alanını, satıcıların ve kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda düzenleyecek. Zabıta, Veteriner, Sosyal Yardım, Temizlik, Fen İşleri Müdürlüklerinden oluşturulacak ekiplerle hizmet verecek.