Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları ve Asena Teşkilatı ile bir araya gelerek sohbet etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Gazhane Parkı’nda Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları Teşkilatı ve Bartın Asena Teşkilatı ile kahvaltı programında bir araya geldi. Misafirleriyle çeşitli konularda sohbet ederek fikir ve görüşlerini dinleyen Akın, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarını paylaştı. Başkan Akın, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün burada hem partimizin Kadın Kolları Teşkilatı, hem de Asena Teşkilatımız bulunuyor. Ülkücülük bir ayrıcalıktır. Ben bunu söylediğimde bazen partili kardeşlerim alınıyor ama öyledir. Ülkücü yetişirken zor şartlarda ve sıkıntılı yetişir. Bu da o kardeşime gelecekte yön verir. Bu yönle birlikte biri belediye başkanı olur, biri milletvekili olur, biri mühendis olur biri de ev hanımı olur. Ama hep başarılı olur. Ülkücünün farkı budur. Özellikle Asena Teşkilatımızda bulunan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ben de bu ocağa 14 yaşında girdim. Dönemin zor şartlarında birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu günlere geldik. O dönem çektiğimiz zorluklarla birlikte kendimizi geliştirerek başarılı olduk. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bizlere verdiği talimatlarla yaptığımız çalışmalar sayesinde de başarılı olmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yapıyor, halkımıza hizmet ediyoruz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır düsturu içerisinde olarak bizler hep beraber olacağız” dedi.

Kahvaltı programının ardından Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz için tertip edilen doğum günü sürprizi gerçekleştirildi. Başkan Akın ve etkinliğe katılanlar ile birlikte yeni yaşını kutlayan Akmaz, sürpriz için teşekkür etti.