Selka Eskişehir Hentbol Takımı oyuncuları, sağlık sponsoru Özel Ümit Hastanesi’nde sağlık taramasından geçti.

Sağlık taramaları hakkında bilgi veren Selkaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Yenal Kaya, 2016 -2017 sezonundan sonra, 2017-2018 sezonunda da Özel Ümit Hastanesi’nde sağlık taramalarını yaptırdıklarını söyledi. Kaya, "Bu sene Özel Ümit ile birlikteliğimizi daha da geliştireceğimiz bir yıl olacak. Sezon boyunca Eskişehir’deki maçlarda Özel Ümit’in sağlık ekibi ve bir ambulans bizimle olacak. Arkamızda profesyonel bir desteğin olması bize güven veriyor" dedi.

"Sporcunun yanındayız"

Özel Ümit Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Dolu ise "Özel Ümit Hastanesi olarak sağlıklı nesillerin yetişmesi için sporun öneminin farkındayız, bu nedenle de sporun ve sporcunun her zaman yanındayız" diye konuştu.

Hastanede yapılan kapsamlı sağlık taramaları ile sporcuların karşılaşabilecekleri sağlık sorunlarına erken müdahale edilebildiğini aktaran Op. Dr. Dolu, "Sezon boyunca da yalnızca maçlarda değil, tüm sağlık sorunlarında sporcularımızı takip edeceğiz. Selkaspor oyuncularının sağlığı bize emanet" şeklinde konuştu.