Yozgat'ta Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması Kampanyası Tanıtım Toplantısına katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, insan hakları, demokrasi ve hukukun üstünlüğüne karşı yapılan bütün aşırılıklara ve saldırılara karşı hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE RAPORLAR YAYNLAYACAKLAR"

Almanya'nın skandal yasak kararından sonra pişmanlık belirtmediğini, yasakçıları eleştirmediğini hatırlatan Bozdağ, "Ama orada gördüm ki Almanya'dan başkaları da bu referandum dan hayır çıkmasını istiyorlar. Bir milletin lehine olumlu bir karar çıkmasın diye algı operasyonları yapılıyor. Önümüzdeki günlerde pek çok uluslar arası örgüt Türkiye'nin ve bu sistemin aleyhine raporlar yayınlayacak görüşler açıklayacaklar" dedi.

"HERKES TÜRKİYE'NİN MENFAATİNİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADI!"

Bozdağ, "Herkes Türkiye'nin menfaatini düşünmeye başladı. Türk milletinin lehine düşünmeye başladı. Ben de o zaman diyorum ki ey Almanya ey Avrupa birliği ülkeleri siz Türkiye'nin menfaatini o kadar düşünüyorsanız o zaman şu PKK'lı teröristleri bize bir verin ki menfaatimizi düşündüğünüze inanalım. FETÖ'cü teröristleri bize verin Türkiye'nin menfaatini düşündüğünüzü görelim" şeklinde konuştu.