SPOR Toto Süper Ligin 8. Haftasında 17 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Atatürk Stadı’nda karşılaşacak olan Bursaspor, milli takımlarda olan futbolcuları nedeniyle hazırlıklarını bugün yaptığı iki antrenman ile sürdürdü.
Sabah saatlerinde yapılan günün ilk çalışması Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 6'ya 3 kontrol pas oyunu ile devam etti. Daha sonra 3 farklı istasyonda çalışan oyuncularımızdan bir grup tempolu koşu, bir grup koordinasyon ve diğer grup ise 3'e 3 kontrol pas çalışması yaptı.
Sakatlıkları bulunan Dany Nounkeu, Erdem Özgenç ve Aydın Karabulut antrenmanda yer almadı.
Akşamüzeri yapılan günün ikinci çalışmasına ise Özlüce’de olan tüm futbolcular katıldı. Yeşil beyazlılarda Dany takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Diğer futbolcular, ısınmanın ardından üç ayrı gruba ayrılarak ayak tenisi maçları yaptılar.
Bursaspor, yarın saat 16.00’da U 21 takımı ile Minareli Çavuş Tesisleri’nde hazırlık maçı oynayacak. Takım ise maç sonrası bir günlük izin yapacak.
SAĞLAM VE KOCAMAN PRAG’A GİDİYOR
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yarın saat 12.05 uçağı ile Çek Cumhuriyeti- Türkiye Milli maçını izlemek için Prag’a uçacak. Başkan Recep Bölükbaşı ise bugün TFF heyetiyle birlikte Prag’a gitti.
LÖSEMİLİ CANKURU’YA MORAL ALKIŞI
Bursaspor’un bugün yapılan günün son çalışmasını 8 yıldır lösemi tedavisi gören Enes Cankuru izledi. Antrenman öncesi yeşil beyazlı futbolcularla bir araya gelen Enes Cankuru’ya teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı futbolcuların imzaladığı bir Bursaspor forması hediye etti.
FOTOĞRAFLI