Trabzonspor taraftarı yeni sezonu heyecanla bekliyor. Bordo-mavililerin yarın gerçekleştireceği yeni sezon açılışı ve İspanya’nın La Liga takımlarından Deportivo Alves ile oynayacağı maç öncesi taraftarlar bilet gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Macaristan ve Slovakya’da gerçekleştirdiği 29 günlük kampın ardında önceki gün Trabzon’a gelerek hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürdüren Trabzonspor, yarın 50. kuruluş yıldönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Medical Park Stadyumu’nda başlayacak olan kutlamalar sonrasında ise Trabzonspor, İspanya’nın La Liga ekiplerinden Deportivo Alaves ile dostluk maçı yapacak.

Taraftarlar büyük bir heyecanla bekliyor

Trabzonspor’un 50. yılı onuruna gerçekleştirilecek ve 2017-18 sezonu öncesi takımın seyircisiyle ilk defa buluşacağı geceyi bordo-mavili taraftarlar büyük bir heyecanla bekliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren bilet gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturan bordo-mavili taraftarlar sürprizleri ise merakla bekliyor.

Burak Yılmaz beklentisi

Trabzonspor taraftarı eski golcüleri Burak Yılmaz’ın, tekrar takıma dönmesini bekliyor. Uzun süredir bordo-mavililerin gündeminde olan golcü oyuncunun transferi an meselesi olurken, yeni sezon öncesi bordo-mavili taraftarlar forvet oyuncusunu takımda görmek istiyor.

Takviye şart

Sabahın erken saatlerinde bilet gişelerinin önünde yeni sezon öncesi kombine kartlarını almak ve yarın gerçekleştirilecek açılışın biletleri için uzun kuyruklar oluşturan bordo-mavili taraftarlar, şampiyonluğa oynamak için yeni transferlerin takıma bir an önce kazandırılması gerektiğini belirtiler. Bazı taraftarlar yeni takviyelerin takıma kazandırılması gerektiğini vurgularken, bazı taraftarlar ise yapılan transferlerin bu ekonomik şartlarda yeterliği olduğu görüşünü savundu.

Bilet fiyatları

Trabzonspor’un 50. kuruluş yıldönümü nedeniyle 2 Ağustos Çarşamba günü Medical Park Stadyumu’nda Deportivo Alaves ile saat 21.45’te oynayacağı maçın biletleri satışına devam edilirken, bilet fiyatları şu şekilde:

Kale Arkası: 10 TL

Doğu Tribünü: 20 TL

Batı Tribünü (Üst/Yan): 25 TL

VIP Silver: 30 TL

VIP Gold: 35 TL