İşte Salıpazarılı vatandaşların görüşleri şu şekilde:

İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞIYOR
Adem BAŞ: Başkanımızın yaptığı bütün çalışmaları yerinde ve doğru buluyorum. Yerinde durmadan ilçemiz için çalışmalar yürütüyor. Kendisinden oldukça memnunuz.Böyle bir başkandan enden memnun olmayalım ki zaten.

BEĞENİYORUM
Resul YAZICI: Belediyenin çalışmalarını beğeniyorum. Başkan üzerine ne düşerse onu yapmaya çalışıyorum. Başkanımız yeterli çalışmaları elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. Tabi ki yetişemediği yerler olacak ama onları da zamanla halledecektir.

HAREKETLİ AMA YETERSİZ
Muhterem ZENGİN: Ben yılın yasını İstanbul'da yarısını da ile de geçiyorum. Belediyenin çalışmalarında son dönemlerde bir hareketlilik var ama yetersiz. Ben AK Partiliyim ama belediyenin yaptığı çalışmaları beğenmiyorum. Bu yüzden de bir an önce ilçemiz adına çalışmalar yapılmasını istiyorum. Özellikle de istihdam konusunda projeler yapılmalı

ESKİYE GÖRE GAYET İYİ
Muammer ÇETİN: Ben uzun yol şoförlüğü yapıyorum. Her en kadar ilçede de fazla duramasam da belediyenin yaptığı çalışmalar hoşuma gidiyor. Her geldiğimde farklı bir çalışma yapılmış oluyor. Bu da ilçemiz için iyi bir durum. Eskiye nazaran ilçenin durumu yerinde.

İLÇENİN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞTİ
Celal KESKİN: Salıpazarı Belediyesi’nin çalışmaları normal. Meydanı yaptı, parklar bahçeler yaptı. İlçemizi güzel bir görünüme kavuşturdu. Tek sıkıntı mahalle yolları onlarda hallolursa her şey daha güzel olacak.

HİZMETLER ON NUMARA
Metin ŞAHİN: Belediyemiz iyi ve güzel. Hizmetleri ise on numara. Bir başkan ne yapabilirse onu yapıyor. Böyle bir başkan daha bu memlekete gelmez. Kendisi de yaptığı işler de kendisi de dört dörtlük. Okul desen okul, hastane desen hastane meydan desen meydan bir başkan ne yapar diye düşünüyorum da bir şey bulamıyorum. Allah razı olsun.

GÜZEL VE YERİNDE 
Hayati ÇELEBİ: İlçemizde yaptığı çalışmaları değerlendirdiğimizde özellikle son yapılan çalışmalar oldukça güzel ve yerinde. Köprüler, yollar, park, bahçe yaptı. Şu anki şartlarda ilçemiz eskiye nazaran güzel. 

BAŞKANIMIZ HALK İLE İÇ İÇE
Necmi AKGÜL: Biz başkanımızın yaptığı çalışmaları beğeniyoruz. Belediye başkanımızı her şeyden önce halkla iç içe ve bu bulunmaz bir durum. Bu yüzden kendisine teşekkür ediyorum. Sağ olsun.

BİZİM İÇİN BİR AVANTAJ
Mustafa YILDIZ: Başkanımız bizim için çalışıyor. Büyükşehirin de sahip çıkmasıyla çalışmalar devam ediyor. İlçemize sahip çıkması bizim için bir avantaj. Eksiklikler olacak illaki onlar da zamanla düzelecektir.

EKSİK YOK
Ramazan AYDIN: Başkanımız elinden geldiğince bizim için halkı için çalışıyor. Irmak yatağını, yolları, hastaneyi, okulları yaptı. Eksik gördüğümüz bir durum da yok. Kendisinden bir vatandaş olarak memnunuz. Bundan iyisi de can sağlığı. Kendisi sağ olsun, çalışıyor.

Haber:Samsun Canlı Haber TV Ekibi