Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni sezonda maçlarını oynayacağı 33 bin 919 seyirci kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu için önemli projeler var. Kırmızı-Beyazlı yönetim, hayata geçirmeyi düşündüğü projelerle hem kulübe önemli oranda maddi destek sağlamayı hem de tribünleri doldurmayı hedefliyor. 

Stadyumda bulunan 54 locanın tamamının satılması hedefleniyor. Locaların fiyatları kategorilerine göre 40 ile 100 bin lira arasında değişiyor. Yine hayata geçirilmesi düşünülen bazı projelerin ciddi manada kulübe maddi kaynak sağlanması amaçlanıyor. 

AİLE TRİBÜNÜ PROJESİ
Kırmızı-Beyazlı yönetimin üzerinde önemle durduğu bir diğer konu ise 'Aile Tribünü' projesi. Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nun protokol tribününün alt bölümü aile tribünü haline getirildi. Aileler için düşünülen bu tribündeki bütün koltukları deriden yapıldığı ifade edildi. Aile tribünü projesine dahil olanlara ise ayrıcalık. Bu projeye dahil olan aileler, 1 kombine bilet aldıkları taktirde yanında maça getireceği birinci derecede akrabalarından birinin passoligi yönetim tarafından hediye edilecek. Yönetimin bu pröjeyle ilgili bazı firmalarla temaslarını sürdürüyor. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU