Yılport Samsunspor'un, bugün İstanbulspor'u konuk edeceği maçın ilk 11'leri belli oldu

Kırmızı-Beyazlı ekip, İstanbulspor maçına Nurullah, Caner, Yemeogo, Yalçın, Kerem Can, Muhsin, Oğuz, Burak, Guido, Kubilay ve Nadir ilk 11'i ile çıkacak. Hedefini zirve olarak belirleyen Samsunspor'un tecrübeli Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın karşılaşmada nasıl bir taktik uygulayacağı ise Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Samsunspor'un, İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmada kaptanlık bandını Caner Arıcı'nın takacak.

Hedefini zirve olarak belirleyen Yılport Samsunspor 19 Mayıs Stadyumu'nda İstanbulspor'u misafir ediyor. Bugün 13.30'da gerçekleşecek karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Yılport Samsunspor - İstanbulspor karşılaşmasının canlı anlatımını Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV ve samsungazetesi.com'dan takip edebilirsiniz.

SMG TAKİP EDECEK

TFF 1.Lig 5. hafta müsabakası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve şu ana kadar 2 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Yılport Samsunspor evinde lider İstanbulspor'u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca her şartta Kırmızı-Beyazlı ekibin yanında olan Samsun Medya Grubu'na bağlı Canlı Haber TV'de maç öncesi ve sonrası yayınlar gerçekleştirecek. 

O İSİMLER OLMAYACAK

Milli takım arası nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren Samsunspor'un hedefi ise bu kritik maçtan 3 puanla ayrılabilmek. Sakat olan ve kovid-19 testleri pozitif çıkan oyuncular ise bu maçta takım arkadaşlarının yanında olamayacak. Yine sadece galibiyet hedefleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da karşılaşmaya farklı bir 11 ile çıkması bekleniyor. Samsunspor eğer rakibini kayıpsız geçer ve Salı günü Eskişehirspor'u da deplasmanda devirir ise 'Süper Lig' yolunda büyük avantaj elde edecek. 

Haftaya averajla lider giren İstanbulspor, geride kalan 4 haftada 3 galibiyet, bir mağlubiyet aldı ve 9 puan topladı.

2 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan ev sahibi Yılport Samsunspor ise 8 puanla 5. sırada bulunuyor.

SAMSUNSPOR - ÜMRANİYESPOR MAÇI CANLI ANLATIMI

1’MAÇ BAŞLADI

İlk Yarı Sonucu

Yılport Samsunspor 0-0 İstanbulspor

40' Caner’in ortasında Nadir topu kafayla indirdi. 6 pas içerisinde yaşanan karambolde Burak’ın şutu İstanbulspor defansı tarafından uzaklaştırdı.

45' Karşılaşmanın ikinci devresi başladı

https://www.samsungazetesi.com/genel/tum-dunyada-araniyordu-turkiye-de-yakalandi-2-h1363338.html

Ahmetcan Köse'nin yerine Kadir Çiftçi oyuna girdi

49' Yılport Samsunspor'da ikinci oyuncu değişikliği

Edwin Gyasi'nin yerine Guido Koçer oyuna girdi

49' Yılport Samsunspor'da üçüncü oyuncu değişikliği

Vukan Savicevic 'nin yerine Muhsin Yıldırım oyuna girdi

53'  Sağ kanattan topla ceza sahası içine giren Eduart'ın sert şutu filelerle buluştu. 

GOL! 

Yılport Samsunspor 0 - 1 İstanbulspor

57' Ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Eduart, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. 

GOL! 

Yılport Samsunspor 0 - 2 İstanbulspor

71' Yılport Samsunspor'da ikinci oyuncu değişikliği

Enes İlkin yerine Kubilay Yavuz oyuna girdi

76' Kerem'in sol kanattan ortasına iyi yükselen Ahmethan'ın kafa vuruşu üstten dışarı çıktı.

85' Defanstan seken topu önünde bulan Savicevic'in şutunu kaleci Alperen parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

90' Eduart'ın sağ kanattan getirdiği topta pasını Issah'a verdi. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti. 

Yılport Samsunspor 0 - 3 İstanbulspor

SAMSUNSPOR EVİNDE İLK YENİLGİSİNİ ALDI!

Yılport Samsunspor evinde konuk ettiği lider İstanbulspor A.Ş'ye 3-0'lık skorla mağlup oldu. Golcü Eduart'a engel olamayan Kırmızı-Beyazlılar, evdeki ilk yenilgisini de almış oldu

SESSİZ İLK 45 DAKİKA

TFF 1. Lig 5. haftasında Yılport Samsunspor evinde lider İstanbulspor A.Ş'yi konuk etti. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Kırmızı-Beyazlılar, rakibi ile ..... kaldı. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Samsunspor kontrollü bir oyunla başladı. Maçın ilk 45 dakikasında rakip kalede gol arayan Samsunspor, bulduğu bazı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İki takımında karşılıklı ataklar geliştirdiği maçın ilk devresi 0-0 golsüz eşitlikle tamamlandı. 

ENGEL OLAMADIK

İkinci 45 dakikaya oyuncu değişikliği yaparak başlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, sık sık oyuncularını ikaz etti. 53. dakikada tehlikeli gelen konuk ekip İstanbulspor A.Ş, Eduart ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran İstanbulspor, yine 57'de Eduart ile farkı 2'ye çıkardı(0-2). Maçın 90. dakikasında Kamal Issah farkı 3'e çıkardı(0-3). Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Yılport Samsunspor, sahadan 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Samsunspor, böylece evindeki ilk yenilgisini de almış oldu. Salim YILDIZ