Royal Halı sponsorluğunda Gaziantep’e gelen İzmir İşkadınları Derneği (İZİKAD) üyeleri, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’nu ziyaret etti.

Naksan Holding’de gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Emre Nakıboğlu, Hilal Nakıboğlu, İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Nakıboğlu, “İzmir İşkadınları Derneği’nin sosyal sorumluluk bilinci ile bir araya gelmiş olmaları ve bu yönde etkin çalışmalar yürütmeleri gerçekten memnuniyet verici. Toplumda kadınlarımızın bulunduğu her ortamda düzen ve kalite var. İZİKAD’ın yaptığı çalışmaları takip ediyoruz ve projelerinde başarılar diliyoruz. Kendilerine ziyaretten dolayı teşekkür ederim” dedi.

İZİKAD Başkanı Candan Çilingiroğlu, Gaziantep’te çok sıcak karşılandıklarını söyledi. Gazianteplilerin çok misafirperver olduğunu belirten Çilingiroğlu, İZİKAD’ın çağdaş, cesaretli, yenilikçi, özgüvenli, girişimci ruha sahip, sosyal ve ekonomik anlamda üreten ve üretmek isteyen iş kadınlarını desteklemek ve yenilerini iş dünyasına kazandırabilmek için kurulduğunu söyledi.

“İZİKAD olarak her bölgedeki ekonominin nabzını tutan şehirleri geziyoruz” diyen Çilingiroğlu, şöyle devam etti:

“Gaziantep sanayisi olsun, şehir olsun çok üst düzey bir konumda. Sizlerle yaptığımız görüşmeler sonrası eksiklerimizi görüyor ve daha iyi nasıl hizmet verebiliriz bunun değerlendirmesini yapıyoruz. Bizleri ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ederiz.”

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu günün anısına Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’na plaket verdi.