Aydın Sanayi Odası’nda (AYSO) tek listeyle yapılan komite seçimlerinde mevcut Başkan Mehmet Yunus Şahin güven tazeledi.

Aydınlı sanayiciler, AYSO hizmet binasında yapılan komite seçimlerine yoğun ilgi gösterdi. Yönetim Kurulu Başkanlığı ikinci dönem için tekrar aday mevcut Başkan Mehmet Yunus Şahin, tek listeyle gidilen seçimlerde tekrar göreve seçilerek güven tazeledi. 1050 üyesi bulunan ve 589 sanayicisinin oy kullanma hakkının bulunduğu komite seçimlerinde üyeler 15 komitede toplam 75 komite üyesi ve 30 meclis üyesini belirmek için sandıkta oylarını kullandı. Oy kullanma işlemleri bitince sandıklar açıldı ve Mehmet Yunus Şahin’in listesi seçimi kazandı.

“Serbest bölge birinci önceliğimiz”

Yeni dönemde de çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Şahin, "Genel kurulumuz, Aydınımıza, sanayi camiamıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Projelerimizi inşallah yeni dönemde, hayata geçirmeye çalışacağız. Serbest Bölge bizim birinci önceliğimiz. Odamıza yeni bir hizmet binası kazandırmak istiyoruz. TOBB’un yaptığı okulu, ASTİM’e devredip bir kolej şeklinde meslek lisesi yapmak istiyoruz. Bunu çok önemsiyoruz. Bu bizim hem mevcut sanayi yapımıza hem de serbest bölgemize alt yapı oluşturacak. Burada gençleri yetiştireceğiz. Bunla ilgili Rıfat Hisarçıklıoğlu başkanımızdan söz aldık. Bunu Milli Eğitime değil de Astim OSB’ye devredeceğiz. Ben, Ankara’ya gittiğimde de bunu takip edeceğim. Bunun yanında mesleki eğitimle ilgili çalışmalara son surat devam edeceğiz. Yeni dönemin inşallah Aydınımıza, ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu” dedi.

Yapılan seçilerin ardından AYSO’nun yeni meclisi şu isimlerden oluştu: Mehmet Yunus Şahin, Kazım Demir, Sinan Yılmaz, Halit Gözdaş, Salih Fahlioğulları, Melih Ece, H. Sermin Kırıcı, Murat Aksüt, İbrahim Özdemir, Hüseyin Sacar, Efe Can Candal, Nilay Turan, Merve Alpargun Altıntaş, Mehmet Yılmaz, Oray Erbay, Muharrem Çoban, Mehmet Küçük, Mustafa Alkan, Ufuk Dursun, Oktay Çetiner, Okan Yıldız, Mürsel Demirci, Şeyfettin Pirinç, Aşkın Sarıbaş, Nuri Önel, Endam Sarıtaş, Hakkı Gözlüklü, Ömer Faruk Dönder, Ercan Çerçioğlu ve Gökhan Maraş.